Nybygg Ottersøy barnehage

Vedtak om bygging er gjort og arbeidet er igang. Endelig får vi et nytt, oppdatert og moderne bygg og bedre plass å boltre oss på. Ikke minst får vi samlet alle avdelinger under ett og samme tak, det gleder vi oss veldig på. Bygget er antatt innflyttingsklart ved årets slutt, men eksakt når det blir vet vi ikke pr nå. 

Det bygges for storbarn i ene enden, administrasjon i midten og småbarn i den andre enden. Vi har med det forsøkt å tenke mest mulig skjerming for de minste i hverdagen, som får være med på mer og mer etterhvert som de kommer opp på storbarn. 

Det eksisterende barnehagebygget skal rives når vi har flyttet inn i nytt bygg. Dette innebærer at uteområdet våres blir totalrenovert. Her er ikke planene helt spikret, men vi ønsker å lage oss et allsidig område som skal by på rollelek, boltrelek, utforskningsmuligheter etc. 

Parkeringsplassen vår er utilgjengelig i byggeperioden, pga at det må være rom for anleggstrafikken som til dels består av store kjøretøy. Besøkende bes benytte parkering nede ved skolens fotballbane.